Skip to main content

Om oss

Flyopplevelser.no er en nettside laget for å koble folk som har lyst til å oppleve verden fra luften i et småfly, med privatflygere som har lyst til å fly. Bak Flyopplevelser.no står tre over gjennomsnittet interesserte privatflygere.

Formål

Flyopplevelser.no har to formål:

1. Å fremme allmennflyging ved å spre flyglede

Hovedformålet til Flyopplevelser.no er å øke aktiviteten i privatflymiljøet. Det gjør vi ved å koble folk som vil se verden fra luften i et småfly, med piloter som vil fly.

2. Å gjøre punkt 1 på en så god måte at flere velger å ta et flysertifikat

Noen ønsker bare å bli med på en tur, mens andre blir bitt av basillen og får lyst til å ta flysertifikat selv. Da kan vi bidra med tips og råd og henvise dem videre til en flyskole med godkjente flyinstruktører.

Vi er ikke et flyselskap

Vi er ikke et flyselskap og kan ikke brukes til kommersielle oppdrag som for eksempel ren persontransport. Vi tilbyr kun å sette deg i kontakt med en privatflyger som kan ta deg med på sightseeingturer i småfly etter kostnadsdelingsprinsippet. Les mer om regelverk, sikkerhet og risiko på denne siden.

Juridisk

Eierskap

Nettsiden Flyopplevelser.no og virksomheten under den eies av Propellfly AS.

Avtaler om flyging

Alle avtaler om flyging inngås mellom passasjerer og den enkelte pilot. Verken Flyopplevelser.no eller Propellfly AS er avtalepart i flyoperasjoner. Flyopplevelser.no og Propellfly AS er kun en formidler av kontakten mellom pilot og passasjerer.